Wiener Städtische Zavarovalnica, podružnica v Ljubljani
Na vrh

Pregled zavarovalnih produktov

Vsako podjetje je nekaj posebnega. Niti dve podjetji si nista enaki. Obstoj podjetja je pomebno tako za zaposlene in njihove družine, kot za lastnika samega, saj obratovanje podjetja zagotavlja vir zaslužka za nemoteno življenje.

Podjetje mora poskrbeti z ustrezno zavarovalno zaščito, da obstoj podjetja ni ogrežen zaradi nepredvidenih dogodkov, kot so naravne nesreče ali druge nevarnosti katerim je izpostavljeno.

Podjetje mora poskrbeti za svoje zaposlene, ki so prav tako kot premoženje izpostavljeni določenim nevarnostim in jim zagotoviti varno delovno oklolje ter poskrbeti za udobno življenje, ko ne bodo več aktivni. Zaposleni so največja vrednost podjetja in s svojim delom prispevajo k razvoju in stalni rasti podjetja.

Zavedamo se, da naše stranke potrebujejo optimalno zavarovanje in ustrezno kritje v primeru nevarnosti za svoje podjetje in zaposlene. Kot močan, izkušen in zanesljiv partner z dolgoletno tradicijo, zavarovalnica Wiener Städtische Vienna Insurance Group svojim zavarovalcem ponuja primerno rešitev. Odvisno od velikosti podjetja so vam navoljo različne zavarovalne rešitve.

.

Mala in srednja podjetja
Velika industrijska podjetja