Wiener Städtische Zavarovalnica, podružnica v Ljubljani
Na vrh

Nezgodno zavarovanje NEZGODA – TOP 400

Brošura
NEZGODA – TOP 400

NEZGODA – TOP 400

Z dobrim občutkom

Vsak posameznik preživlja svoj prosti čas na različne načine. Nekateri se ukvarjajo s športom, drugi potujejo, tretji pa preprosto uživajo v  druženju s svojo družino. Največ nezgod pa se zgodi prav v prostem času in ne pri opravljanju poklica. Zato, da bi vse kar počnete počeli z dobrim občutkom, smo v zavarovalnici Wiener Städtische pripravili novo nezgodno zavarovanje NEZGODA – TOP 400. S sklenitvijo  nezgodnega zavarovanja NEZGODA – TOP 400 prevzamemo vaše skrbi pri nezgodah po vsem svetu, 24 ur na dan.

Nezgodno zavarovanje, pripravljeno za vas.

Nezgodno zavarovanje NEZGODA – TOP 400  ustreza vsakemu obdobju življenja in vsaki življenjski situaciji:

  • posameznika,
  • partnerjev ali
  • celotne družine (oba starša in vsi otroci) – v vseh primerih je nezgodno zavarovanje NEZGODA – TOP 400  fleksibilno, v skladu z potrebami posamezne ciljne skupine.

Progresivna zavarovalnina v primeru invalidnosti do 400%

Nezgode lahko spremenijo življenje in za seboj pustijo ogromne stroške. Zato pri nezgodnem zavarovanju NEZGODA – TOP 400 zavarovalnina raste s stopnjo telesne poškodbe. To pomeni, da lahko izplačilo zanša tudi do 4-kratnika – 400% – zavarovalne vsote. Ta, najvišja zavarovalnina, pa se izplača že od  stopnje invalidnosti 90% naprej.

 

NEZGODA – TOP 400 vam v finančnem pogledu pomaga večkrat:

  • pri kritju stroškov reševanja in prevoza pri nezgodah, ki se zgodijo na področju športa na področju Evrope,
  • pri dolgotrajni invalidnosti: z nezgodno rento že od 35% invalidnosti.

Kontaktirajte nas na brezplačno telefonsko številko 080 12 68 in svetovalec zavarovalnice Wiener Städtische vam bo z veseljem svetoval  pri izbiri prave kombinacije zavarovanja NEZGODA – TOP 400 . Povsem po vaših željah in potrebah.

 

Več